Szent Imre Római Katolikus Óvoda
Kolozsvár

"Éljetek szeretetben, ahogy Krisztus is szeretett minket…"
(Ef 5,2)
  • -

Nemzetközi Ökocivilizációs Játékok 2017-2018

 Az Örökzöldek nevű nyolcadik osztályos diákcsapat megörvendeztette óvodánk Angyal nevű nagycsoportos gyerekeit és munkatársainkat Környezetbarát háztartás című Ökológiai Vándorkiállításával, 2018 március 8-án, intézményünk székhelyén, Kolozsvár, Fürdő (Cardinal Iuliu Hossu) utca, 22-26. szám alatt.

Nagy érdeklődéssel követték óvodásaink a zenés-verses összeállítással tarkított ökológiai kiállítást. Sőt, annyira érdekes, interaktív volt a bemutató, hogy gyerekeink aktívan bekapcsolódtak, kérdéseket intéztek az előadókhoz, és együtt énekeltek Miklós György zenésszel.

A vándorkiállítás egy teljes napig megtekinthető volt óvodánk nagytermében, sok újat fölfedeztünk áttanulmányozása által. Köszönjük a gyönyörű bemutatást, és a zenés műsort, amellyel megörvendeztettek bennünket! Méltányoljuk, és dicséretben részesítjük az ,,Örökzöldek” nevű diákcsapatot, környezetbarát tevékenységéért, amelyet a Székely Kapuk – Zöld Kapuk program 2017-2018-as évadának Nemzetközi Ökocivilizációs Játékok keretében folytatnak.

Isten áldását kérjük további tevékenységeikhez!

Képgaléria